Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Που πάω σήμερα;

Καλημέρα σε όλους.
Παρασκευή σήμερα και κάποιοι Θεσσαλονικείς δεν θα μπορέσουν να φύγουν για να απολαύσουν ένα σ/κ με βουτιές. Τι κάνεις όταν μένεις στην πόλη; Να κάποιες προτάσεις για σήμερα αλλά και για το Σάββατο και την Κυριακή...

  • Οι Big Mouth στο Silver Dollar (Εθνικής Αμύνης 19 στο κέντρο της πόλης). Το live ξεκινάει στις 22.30 και η είσοδος είναι δωρεάν.

  • Shake me more στο Eightball club. Ξεκινούν τα καλοκαιρινά party στο 8ball club σήμερα και στα decks θα βρίσκονται οι: Sok P και Skymaster T για να μας ξεσηκώσουν με dance, house, electro, R 'n' B και mainstream μελωδίες! Το show ξεκινάει στις 22.00 με είσοδο μόλις 5€! Στο Eightball Club (Πίνδου 1 στα Λαδάδικα).


  • Για τους πιο intellectuelles το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2012 είναι για σας! Πιο συγκεκριμένα σήμερα, Παρασκευή, αλλά και το Σάββατο, η ανεξάρτητη αρτιστική κολλεκτίβα Les conARTs και η Μονή Λαζαριστών παρουσιάζουν το δεύτερο φεστιβάλ τέχνης και αναζήτησης R.T.ficial Στον προαύλιο χώρο της Μονής Λαζαριστών το συγκεκριμένο διήμερο θα μας δοθεί η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μαζί με εσάς ένα πειραματικό διαδραστικό συνονθύλευμα Τέχνης και έκφρασης μέσα από εκθέσεις φωτογραφίας, κολάζ, ψηφιακή τέχνη (DigiART), video art, instalations, aesthetic performances, μουσικά σχήματα διανθισμένα με δραματοποίηση, semiotic dj set, instant art και πολλά άλλα που θα ενσωματώνονται το ένα στο άλλο κι όλα μαζί μέσα σε μας φτιάχνοντας έτσι ένα πολιτιστικό/κοινωνικό/αισθητικό/πολιτικό κράμα. Ξεκινάει στις 20.00 και η είσοδος είναι δωρεάν!( Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη).

  • Οι TahaBanda στο Spitimou.groundfloor. Για blues, soul και funky μουσική κάντε ένα πέρασμα από το spitimou.grounfloor (Φράγκων 3, στο κέντρο της πόλης) το Σάββατο 23 Ιουνίου στις 22.00. Η είσοδος είναι δωρεάν!
Φυσικά να μη ξεχνάμε και τις υπόλοιπες επιλογές μας όπως μια υπέροχη βόλτα στην παραλία Θεσσαλονίκης, όπου μπορούμε να επιβιβαστούμε σε ένα από τα καραβάκια-μπαράκια όπως το "Κλειώ" (προσωπικά αυτό προτιμώ λόγω της υπέροχης reggae μουσικής αλλά και της μεγάλης βόλτας!) και να απολαύσουμε τον καφέ ή το ποτό μας μαζί με τη μοναδική θέα της πόλης, αρμενίζοντας στα νερά του Θερμαϊκού κόλπου. Ακόμα μπορούμε να επισκεφθούμε τα καλοκαιρινά σινεμά της πόλης, να πιούμε ποτάκι σε ένα από τα αμέτρητα bar, ή να πάμε για χορό στα καλοκαιρινά club στην περιοχή αεροδρομίου. Και για τους πιο "λαϊκούς" της παρέας, υπάρχουν και τα μπουζούκια!!! 

Ότι κι αν κάνετε πάντως, επιλέξτε καλή παρέα, βάλτε το καλό σας χαμόγελο και απογειώστε την διάθεση σας με όποιο τρόπο σας ταιριάζει! Να περάσετε όλοι τέλεια, είτε μείνετε εντός της πόλης, είτε τελικά βρεθείτε σε πιο...εξωτικούς προορισμούς! Το καλοκαίρι είναι εδώ! Ας το κάνουμε να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται μέσα στις καρδιές μας!!!

Φιλιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου